#SOMCEOLOT


El Centre Excursionista d’Olot, som qui organitzem la Pocatraça!
El Centre Excursionista d’Olot som una entitat sense ànim de lucre creat l’any 1934 com a delegació de la UEC i després del CEC, i el 1970 com a entitat independent. Fundat per un grup d’amants de l’excursionisme per tal de promoure les activitats lúdiques en la natura, tot vetllant per l’entorn en el qual es troba i incentivant la població d’Olot i comarca a promoure l’esport i el lleure a la muntanya.


L’any 1999 un grup de membres del CEO, aficionats de l’esquí de muntanya que cada hivern gaudíem recorrent el Pirineu amb esquis, vam preparar la primera edició de la Pocatraça. Amb ganes de conèixer territori i passar una bona estona, solíem participar en curses, des de Bassiero fins la Pierra Menta i ens vam animar a organitzar una prova en el nostre territori per donar l’oportunitat a altres amants de l’esquí de muntanya a conèixer els indrets més bonics del Pirineu oriental seguint les nostres traces.

Des de llavors hem treballat cada any per millorar, buscant les itineraris més atractius. A vegades la meteorologia no ens ho ha posat fàcil, però tenim grans traçadors i coneixedors del territori que cada any busquen entre les valls i els cims per preparar un recorregut segur i pensat perquè el gaudiu!

Tots els qui organitzem la Pocatraça som voluntaris i la família cada any va creixent! Treballem perquè gaudiu de la cursa, però hem de confessar que també ens ho passem d’allò més bé preparant-la!! Buscar el recorregut, comprovar les condicions de la neu, preparar els avituallaments… són l’excusa perfecta per passar estones a la muntanya amb bons amics.


TENS DUBTES? CONTACTA’NS!

Correu electrònic: ceo@ceolot.cat
Número de telèfon: 618109115 / 972260675